Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οργανωτική συνάντηση στο Βόλο, στελεχών του Εθνικού Μετώπου

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οργανωτική συνάντηση στο Βόλο, στελεχών του Εθνικού Μετώπου


SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της δημιουργίας του νέου Εθνικού Συμβουλίου, το Εθνικό Μέτωπο, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου , πραγματοποίησε συνάντηση στελεχών, μελών και φίλων του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.


Στην συνάντηση αυτή παρευρέθη κλιμάκιο της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος με επικεφαλής τον ΓΓ , Μάνο Κώνστα.


Συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις των Εθνικιστών σε αυτές, καθώς και οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του κινήματος στην κοινωνία του Βόλου, της Μαγνησίας αλλά και όλης της Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε αντιπροσωπεία της τοπικής οργάνωσης Λάρισας, νέοι αλλά και παλαιοί συναγωνιστές με πολυετή δραστηριότητα στον Εθνικό χώρο. Οι Δημήτρης Σέχας και Αλκιβιάδης Ζουρνατζής ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στην ανάγκη εξωστρέφειας του κινήματος, στην πραγματοποίηση πολιτικών δράσεων και κυρίως στην ανάδειξη των ιδεολογικών προτάσεων του Εθνικισμού καθώς αυτές αποτελούν το μοναδικό ανάχωμα στην επέλαση της Παγκοσμιοποίησης.


Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση ανάπτυξης πολιτικών πρωτοβουλιών τόσο στον Βόλο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.


Σε συνδυασμό επίσης με τις τοπικές οργανώνεις και τους πυρήνες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, τέθηκαν οι βάσεις για την πραγματοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα μιας πανθεσσαλικής συνδιάσκεψης.


Τοπική Οργάνωση Βόλου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link