Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ο υποψήφιος Διδάκτωρ Τσουχλαράκης Θρασύβουλος και ο νομικός Μπαμπάνης Φώτης, υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο υποψήφιος Διδάκτωρ Τσουχλαράκης Θρασύβουλος και ο νομικός Μπαμπάνης Φώτης, υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου

Το Εθνικό Μέτωπο έχει την χαρά να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες δύο διακεκριμένων ανθρώπων στις τάξεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του. Ο υποψήφιος Διδάκτωρ Ιστορικό-Πολιτισμολογικών σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Τσουχλαράκης Θρασύβουλος, έχει αναπτύξει σημαντική επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα προβάλλοντας ένα ασυμβίβαστο πατριωτικό λόγο. Ο μαχόμενος δικηγόρος Μπαμπάνης Φώτης έχει υπηρετήσει χρόνια τις εθνικές ιδέες και δίνει έναν σημαντικό αγώνα για την νομική δικαίωση των Ελλήνων που πλήττονται από τις τακτικές των funds και των εισπρακτικών. Η επαγγελματική και κοινωνική δράση και των δύο , εμπλουτίζουν τον αγώνα του Εθνικού Μετώπου για την Πατρίδα και την κοινωνία.

Δήλωση Θρασύβουλου Τσουχλαράκη

Σήμερα επιβάλλεται να αγωνισθούμε ενωμένοι μαζί, λεύτερα, αληθινά, σθεναρά, δυναμικά, δραστικά, δημιουργικά, δημοκρατικά και ανιδιοτελώς, προκειμένου να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας, απ’ όλα τα επαίσχυντα νομολογήματα, τα οποία αντισυνταγματικά έχουν ψηφιστεί και τα οποία μάς στερούν τα ουσιαστικά πολιτικά μας και εργασιακά μας δικαιώματα, ενώ ταυτόχρονα προσβάλλουν  μεθοδικά τις ιστορικές και εθνολογικές μας αξίες, μνήμες, παραδόσεις, υφαρπάζοντας, τον υδάτινο, ορυκτό και δασικό πλούτο της χώρας μας & εκποιώντας γενικότερα τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Όλα αυτά έχουν πραχθεί από την πολιτική λαίλαπα των μελών τού  «υπάκουου, πολιτικού προσωπικού τής χώρας μας και των εντολοδόχων ηγετών του», όπου όλοι μαζί εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα καταστροφικά συμφέροντα τής ελίτ των χρηματοπιστωτών-τραπεζιτών… νεοταξιτών δηλαδή, οι οποίοι με οποιονδήποτε νοσηρό τρόπο επιδιώκουν να υποτάξουν την πατρίδα μας, αλλά & τους ανθρώπους όλων των εθνών, επιβάλλοντάς τους τη τυραννική παγκοσμιοποίηση.

Δήλωση Φώτη Μπαμπάνη 

Η απόφαση του εκλεγμένου με τους «Σπαρτιάτες», ανεξαρτήτου πλέον Βουλευτή, κ. Χάρη Κατσιβαρδά, να στηρίξει αυτή την κυβέρνηση και την ανάλγητη πολιτική της, αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στο θρίλερ απαξίωσης του Ελληνικού Εθνικισμού . Το θρίλερ αυτό, δυστυχώς, συνεχίστηκε με την ποινική δίωξη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών. Μία δίωξη αναμενόμενη από το περασμένο θέρος για όσους μπορούν να δουν την εκπεφρασμένη τιμωρητική διάθεση του πολιτικού συστήματος. 

Η πρόθεση αυτή του αυτοονομαζόμενου ” δημοκρατικού τόξου ” είναι ξεκάθαρη εδώ και έτη. Καταδεικνύει όμως και το αντίδοτο της δράσης του εθνικού κινήματος. Πολιτικός αγώνας στο φως του ηλίου, δίπλα στα προβλήματα της κοινωνίας, με θέσεις, λύσεις, προτάσεις και όχι έναν στείρο καταγγελτισμό. Εθνικισμός στην πράξη, μετουσιώνοντας την Ιδέα στο σήμερα και την πραγματικότητα, χωρίς προσωπικές τακτικές επιπέδου ειδωλολατρείας. 

Ευτυχώς για τον Ελληνισμό υπάρχει ελπίδα. Είναι το «Εθνικό Μέτωπο» και ο συνδυασμός του για το Ευρωκοινοβούλιο, με ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να δώσουν την έσχατη μάχη, χωρίς καμία διάθεση συμβιβασμού με το σάπιο ανθελληνικό κατεστημένο! 

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου το «Εθνικό Μέτωπο» αποτελεί τη μοναδική εγγύηση, ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν θα σταματήσει τον υπέρ πάντων αγώνα, σε πείσμα του ανθελληνικού καθεστώτος και όσων δήθεν «εθνικιστών» αποτελούν εμμέσως βαστάζους του!

Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε τις θέσεις του Δικηγορικού Γραφείου του κ. Μπαμπάνη σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα της χώρας: α) σεισάχθεια, ήτοι αποτίναξη του ζυγού των δανείων από τους Έλληνες, β) άμεση ακύρωση των πλειστηριασμών των περιουσιών των Ελλήνων και γ) επαναφορά του καθεστώτος των πλειστηριασμών στην πρότερή του κατάσταση.

Με το «Εθνικό Μέτωπο» θα δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη στις Ευρωεκλογές για τη δικαίωση των Ελλήνων, σε αυτή τη σημαντική και κρίσιμη συγκυρία για το έθνος και τον λαό μας! Καλούμε τους Συνέλληνές μας να δώσουν αυτό τον ιερό αγώνα μαζί μας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του «Εθνικού Μετώπου» στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου! Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ευρώπη των εθνών!

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Μπαμπάνη και του κ. Τσουχλαράκη στο GAVDOS FM 88.8 το Σάββατο 30 Μαρτίου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link