Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Στη γη της Μεσσηνίας δεν περνά ο ενδοτισμός

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Στη γη της Μεσσηνίας δεν περνά ο ενδοτισμός


SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Η κυβέρνηση της ΝΔ αφού διαλύει τη μεσαία τάξη με το φορολογικό, προωθεί την αντικατάσταση πληθυσμού με την “ενσωμάτωση” λαθρομεταναστών και έχει γεμίσει την Παιδεία και την κοινωνία με δικαιωματισμό, είπε να κλείσει και τις επιταγές της στα ελληνοτουρκικά.


Η επίσκεψη Ερντογάν ανοίγει τον δρόμο για μια νέα τεράστια υποχώρηση στο Αιγαίο και τη Θράκη. Επειδή όμως η “σωστή πλευρά της ιστορίας” επιτάσσει και μπίζνες στο Αιγαίο, οι φιλελευθεροι φωστήρες της κυβέρνησης, θέλουν να βάλουν στη νέα αυτή προδοσία και ένα πασπάλισμα οικονομίας. Γιατί οι ολιγάρχες από τις 2 μεριές του Αιγαίου αυτό θέλουν και οι πολιτικοί υπάλληλοι τους δεν μπορούν να τους το αρνηθούν.


Το Εθνικό Μέτωπο αντιδρώντας σε αυτή την νέα Τουρκοκρατία, προχώρησε σε μια σειρά ενημερωτικών και πολιτικών δράσεων. Στην Καλαμάτα εκατοντάδες αυτοκόλλητα έδειξαν στην κοινωνία το πραγματικό πρόσωπο της νέας αυτής προδοσίας. Παράλληλα οι ενημερωτικές δράσεις θα επεκταθούν σε όλη τη γη της Μεσσηνίας ώστε το μήνυμα αντίστασης του Εθνικισμού να διαδοθεί παντού σε αυτά τα χώματα που ξεκίνησε η επανάσταση στην πρώτη Τουρκοκρατία.


Εθνικό Μέτωπο Μεσσηνίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link