Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Το περιπολικό δεν είναι ταξί αλλά για λίγο δεν συνέλαβαν ανάπηρο δανειολήπτη.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το περιπολικό δεν είναι ταξί αλλά για λίγο δεν συνέλαβαν ανάπηρο δανειολήπτη.

Ακόμα δεν έχει σταματήσει ο θόρυβος από την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας στους Αγίους Αναργύρους και την Κυριακή Γρίβα. Ακόμα δεν αποδόθηκε καμία ευθύνη σε κανέναν υψηλόβαθμο και η αστυνομία της κυβέρνησης της ΝΔ, έχει ένα ακόμα κατόρθωμα να επιδείξει.
Την περίπτωση του ανάπηρου δανειολήπτη στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής την έχουμε γνωρίσει από τα ΜΜΕ. Ένας Σκοπιανός πολίτης, μέσω πλειστηριασμού του οποίου αμφισβητείται η νομιμότητα, διεκδικεί το σπίτι του κ. Τζοχουνίδη. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Μπαμπάνης Φώτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου, έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης έξωσης που εκρεμοδικεί.
Ο διοικητής όμως του ΑΤ Νέων Μουδανιών, μη λαμβάνοντας υπόψιν του τη νομική κατάσταση της υπόθεσης, έστειλε αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μήνυση του σκοπιανού φερόμενου ως ιδιοκτήτη, για να διώξουν από το σπίτι τον κ. Τζοχουνίδη. Εκεί συνέλαβαν την μία κόρη του και τον σύζυγο της και παρολίγον να συλλάβουν και τον ίδιο αλλά δεν μπόρεσαν γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο .. ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο τμήμα.
Η κόρη του, Αναστασία Τζοχουνίδη που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου, δήλωσε πως η αυθαιρεσία αυτή είναι ένα μόνο κομμάτι στον πόλεμο που δέχονται οι δανειολήπτες θύματα της πολιτικής των εισπρακτικών. Ο κ. Μπαμπάνης, έσπευσε στη Χαλκιδική για να υπερασπιστεί το δίκαιο, όπως δήλωσε, αλλά και για να καταθέσει μηνύσεις κατά κάθε υπευθύνου.
Από την μεριά μας δηλώνουμε: κανένα Ελληνικό σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, σε χέρια Σκοπιανών και αλλοδαπών κορακιών που εκμεταλλεύονται την νομική ασυδοσία που τους έχει επιτρέψει η φιλελεύθερη κυβέρνηση της φτώχειας και του αφελληνισμού.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link