Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Φιλοσκοπιανός ομιλητής στον Δήμο Θεσσαλονίκης την Ημέρα της Γυναίκας

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Φιλοσκοπιανός ομιλητής στον Δήμο Θεσσαλονίκης την Ημέρα της Γυναίκας

Η νέα διοίκηση Αγγελούδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά το γιγαντόπανο που ανάρτησε στον εξωτερικό τοίχο του δημα(χρ)είου με την ομοφυλοφιλικού περιεχομένου αφίσα για την προβολή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, προχώρησε σε μία ακόμη απαράδεκτη ενέργεια.

Συγκεκριμένα, στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος δράσεων με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος κ. Αγγελούδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γάκης, μας προσκάλεσαν να ακούσουμε την ομιλία του Θανάση Τριαρίδη. Το ποιος είναι ο εν λόγω κύριος είναι εύκολο να το βρει κάποιος με μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο, όπου θα διαπιστώσει ότι είναι «ένας άνθρωπος του πνεύματος» που αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα, είναι συγγραφέας θεατρικών κ.λπ. βιβλίων κ.α.

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως οι περισσότεροι, είναι το ότι ο εν λόγω κύριος είχε συμπαρουσιάσει πριν 17 χρόνια σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, μαζί με εκπροσώπους του φιλοσκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο» και κάποιους απίθανους τύπους που αυτοπροσδιορίζονταν είτε ως «Οθωμανοί» (!) είτε ως «ελληνόφωνοι Ευρωπαίοι» είτε ως «ελληνόφωνοι Βλάχοι» και άλλα χαριτωμένα, το λεγόμενο «Μακεδονικό Αλφαβητάρι» (ABeCeDar). Στην εκδήλωση αυτή ο κ. Τριαρίδης είπε πολλά για «τα δικαιώματα των Μακεδόνων της Ελλάδας», που μπορείτε να ακούσετε (αν έχετε γερό στομάχι!) στο βίντεο που δημοσιοποιούμε.

Να τονίσουμε ότι στην ίδια εκδήλωση ο γνωστός οικολογίζων, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος είχε πει ότι οι «Μακεδόνες υπέφεραν από τον Πελοποννήσιο γραφιά και τον Κρητικό χωροφύλακα», ενώ όλοι αυτοί προστατεύονταν από τάγματα εφόδου αναρχικών περιθωριακών ομάδων με κράνη και στυλιάρα, που είχαν μάλιστα και εκπρόσωπό τους εισηγητή στο πάνελ της εκδήλωσης!

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link