Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ελληνική Απάντηση

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ελληνική Απάντηση


MANOS ΝΕΟΛΑΙΑ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022


Η σημερινή Ελλάδα σε δεύτερο και τρίτο ρόλο συνεχίζει να περιμένει βοήθειες και δηλώσεις από χώρες και από την Ε.Ε όταν γνωρίζει ότι η Τουρκική απειλή είναι αποτέλεσμα της δικής τους ενίσχυσης, της δικής τους επιλογής. Η σημερινή Ελλάδα βρίσκεται στο έσχατο σημείο ελευθερίας καθώς όλα τα μέσα ενημέρωσης είναι στα χέρια οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων που εξαντλούν το πλούτο, δημιουργώντας στο λαό ένα τεχνητό κλίμα διαμάχης και κομματικής αντιπαράθεσης ενώ στην ουσία όλοι συμφωνούν στις ίδιες κεντρικές αποφάσεις.
Ο εργασιακός μεσαίωνας έχει επιβληθεί χωρίς καμία αντίδραση, η οικονομία έχει αφελληνιστεί , τα καρτέλ έχουν κυριαρχήσει σε όλη την αγορά από τα τρόφιμα και τον τουρισμός μέχρι την ενέργεια και τις τράπεζες. Το δημογραφικό ζήτημα συνεχίζει να οδηγεί με μαθηματικό τρόπο στον εθνικό αφανισμό. Οι γεννήσεις παραμένουν κάτω από τους θανάτους ενώ οι αριθμοί αφορούν και τις δεκάδες χιλιάδες γεννήσεις παράνομων μεταναστών….Η αιμορραγία των νέων που επιλέγουν την ξενιτιά παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις συνεχίζεται…
Όλοι κυβέρνησαν τον τόπο και κανείς δεν αντέστρεψε την πορεία ολέθρου. Μόνοι μακριά από κάθε εξουσία είναι οι εθνικιστές. Αυτοί που θέτουν ως προτεραιότητα το έθνος στη διαχρονικότητά του και το λαό που σήμερα αποτελεί μάζα και αγορά ως κύριο πρωταγωνιστή. Οι εθνικιστές που δεν κουβαλούν ενοχές εξάρτησης και υποταγής, οικογενειοκρατίας και παλαιοκομματισμού, κομματισμού και διαφθοράς. Οι εθνικιστές που οραματίζονται ένα Αύριο απαλλαγμένο από την προοπτική μιας επαρχίας των Βρυξελλών, ένα Αύριο αντάξιο της ιστορίας και των δυνατοτήτων του Ελληνικού έθνους και της κοινωνίας του.
Βγαίνουμε μπροστά εθνικιστικά !


Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link