Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Έρευνες δείχνουν την επιδείνωση της διατροφής των Ελλήνων

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Έρευνες δείχνουν την επιδείνωση της διατροφής των Ελλήνων

MANOS ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


Η ακρίβεια που καλπάζει με την αισχροκέρδεια των καρτέλ να σημειώνει κάθε βδομάδα νέα ρεκόρ, γίνεται αίτιο για την διαρκή επιδείνωση των διατροφικών επιλογών των Ελλήνων. Έτσι, προκειμένου να αντέξουν την ακρίβεια τα νοικοκυριά έχουν σύμφωνα με έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, αυξήσει την κατανάλωση φτηνών τροφίμων αλλά και εκείνων που συχνά ενοχοποιούνται για νόσους, και αυτό που ονομάζουμε κακές διατροφικές συνήθειες.
Μεταξύ αυτών και η φτηνή διατροφή των ταχυφαγείων που σημειώνει αύξηση ενώ παρατηρείται ότι ο κύριος παράγοντας επιλογής για τουλάχιστον το 60% των καταναλωτών είναι μόνον η τιμή. Η υστέρηση στην διατροφή, η έλλειψη σημαντικών “καλών” διατροφικών επιλογών συνεπάγεται την κακή ποιότητα ζωής και την μελλοντική επιδείνωση της υγείας. Η ακρίβεια, που έρχεται σε συνέχεια της ανθρωπιστικής κρίσης που δεν σταμάτησε ποτέ στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής όπου το κράτος παριστάνει τον παρουσιαστή του συστήματος αναφοράς των τιμών και έρχεται να επέμβει με αστείες και πρόχειρες λύσεις.
Το Εθνικό Μέτωπο καταγγέλλει την μεθοδευμένη υποτίμηση του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού λαού και επανέρχεται στην ουσιαστικής σημασίας παρέμβαση- ανασυγκρότηση μιας άλλης εθνικής οικονομίας.

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link