Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Εκδήλωση Μνήμης για την προδοσία των Ιμίων

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εκδήλωση Μνήμης για την προδοσία των Ιμίων


MANOS ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου έγινε μια σεμνή αλλά και συγχρόνως δυναμική εκδήλωση για τα γεγονότα των Ιμίων. Πάνω από 200 Έλληνες Εθνικιστές, κυρίως νέοι, έδωσαν το παρόν τιμώντας τους τρεις Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους εκεί και ζητώντας την τιμωρία των ενόχων.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Γ Γ του Εθνικού Μετώπου, Μάνος Κώνστας, ο Πρόεδρος της Λεπέν, Χρήστος Ρήγας, ο Νίκος Κέκης από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες και εκπρόσωπος των Αυτόνομων Αθήνας.
Στο χαιρετισμό του ο Μ Κώνστας τόνισε ότι οι πεσόντες αξιωματικοί, συνεχιστές των ιερών παραδόσεων της φυλής κατέγραψαν την βούληση του έθνους για ελευθερία, ακεραιότητα και κυριαρχία ενώ κατέγραψαν με τη θυσία τους και τη δυσαρμονία έθνους και πολιτικής τάξης που συνεχίζει ακόμα και σήμερα την ενδοτική πολιτική.

Στεφάνια κατέθεσαν η Ιωάννα Καραδήμα υποψήφια του Εθνικού Κόμματος Έλληνες στην Ανατολική Αττική, η Μάντυ Καραγιάννη, υποψήφια του Εθνικού Κόμματος Έλληνες στην Αιτωλοακαρνανία ,το Εθνικό Μέτωπο, το ΑΠΟΕΛ Αθήνας και οι Αυτόνομοι Αθήνας. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και το σύνθημα:

“Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης – Αθάνατοι.”

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link