Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Αντίσταση των ακριτών στον εποικισμό!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Αντίσταση των ακριτών στον εποικισμό!

SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Οι ακρίτες του βορειοανατολικού Αιγαίου αντιδρούν στις μεθοδεύσεις κυβέρνησης και πολιτικού συστήματος που μετατρέπουν την Ελληνική γη των νησιών μας σε χώρο υπερδομών και πόλεων μουσουλμάνων και αλλογενών. Η ασυνέπεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αξιοποίησε την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές και στη συνέχεια προχώρησε σε συμφωνία με την Ε.Ε σε μεταβολή των ευαίσθητων και τόσο βασανισμένων περιοχών σε χώρους εγκατάστασης των παράνομων μεταναστών.
Το Αιγαίο, ο προμαχώνας του Ελληνισμού και λίκνο του πολιτισμού, θα παραμείνει Ελληνική γη και επικράτεια και ο επιχειρούμενος εποικισμός θα καταρρεύσει από τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών. Το Εθνικό Μέτωπο συμπαραστέκεται – στελέχη και μέλη του κινήματος βρίσκονται στην πρώτη γραμμή- στον δίκαιο και απολύτως αναγκαίο αγώνα των κατοίκων της Χίου. Η κατασκευή αυτών των τεράτων – πόλεων που γίνεται χωρίς καμία συμφωνία με τις τοπικές κοινωνίες αποκαλύπτει την απροκάλυπτη αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική στο μεταναστευτικό.
Η Τουρκία εξαπολύει τον υβριδικό της πόλεμο και εμείς αντί να αντιδράσουμε όπως οφείλουμε, συμπράττουμε με την κατασκευή των υπερδομών. Καλούμε σε εγρήγορση όλο τον Ελληνικό λαό αφού το πρόβλημα είναι εθνικό και όχι τοπικό.


Ανακοίνωση της Περιφερειακής Διοίκησης Αιγαίου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link