Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η άρνηση της νεολαίας να υποταχτεί

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η άρνηση της νεολαίας να υποταχτεί

MANOS ΝΕΟΛΑΙΑ 15 ΜΑΪΟΣ 2023


Η Ελληνική νεολαία, που δεκαετίες τώρα υπονομεύεται πνευματικά από ένα σαθρό σύστημα που επιδιώκει να της εισαγάγει το δηλητήριο του κοσμοπολιτισμού, μια συνεχής προσπάθεια να απομακρυνθεί από τις μεγάλες αξίες της εθνικής συνέχειας , της παράδοσης, της ίδιας της ύπαρξης της μέσα στην ιστορία και τον κόσμο, αλλά και πρακτικά από μια συστηματική προσπάθεια να φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε για να μπορέσει να διαβιώσει αξιοπρεπώς και να αποφύγει το καθεστώς αναξιοκρατίας και παραγοντισμού. Αυτή η νεολαία που ανέστια, φτωχή και χωρίς όραμα αναγκάζεται να μεταναστεύσει ή να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα παρασιτικά εργοδοτικά συμφέροντα εγχώρια και ξένα στις εποχιακές απασχολήσεις, είναι ο μόνιμος στόχος της προπαγάνδας των κομμάτων εξουσίας.
Αυτή η νεολαία της Ελλάδας θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με την παρακμιακή και ευκαιριακή πολιτική των τυχοδιωκτών της μεταπολίτευσης και θα ορθώσει το ανάστημα της στρεφόμενη στην μεγάλη πηγή που είναι το έθνος με τις ανεξάντλητες δυνάμεις του. Το έθνος που μόνο αυτό στη διαχρονία του, δίνει το μήνυμα απαλλαγής από το θλιβερό κατεστημένο. Η Ελληνική νεολαία πρώτη στον αγώνα θα σταματήσει το ξεπούλημα της πατρίδας. Θα αποτρέψει την εκποίηση του Αιγαίου και της Θράκης. Θα δώσει και πάλι μήνυμα αγώνων στην αθάνατη Κύπρο μας , θα κοιτάξει στα μάτια τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Θα γυρίσει την πλάτη στους μνηστήρες – ψηφοθήρες, θα αποδοκιμάσει τους πρόθυμους συνομιλητές των Τούρκων, θα αντιδράσει στην μεταβολή του τόπου μας σε χώρο εποικισμού του ισλάμ. Αυτή η νεολαία σηκώνει υπερήφανα και ψηλά τις σημαίες του αγώνα.


Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link