Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Για έναν Εθνικισμό με διάρκεια – Οργανωτική επίσκεψη του Εθνικού Μετώπου στην Αργολίδα.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Για έναν Εθνικισμό με διάρκεια – Οργανωτική επίσκεψη του Εθνικού Μετώπου στην Αργολίδα.


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023


” Ο Εθνικισμός οφείλει να έχει διάρκεια, συνέπεια και αγωνιστικότητα . Μόνο τότε τα αποτελέσματα του θα έχουν ουσία και δεν θα είναι απλά πυροτεχνήματα “.


Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα της οργανωτικής επίσκεψης της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Μετώπου στην περιοχή της Αργολίδας. Με συναγωνιστές από την περιοχή του Άργους, του Ναυπλίου και της Νεμέας συζητήθηκε το ευρύτερο αποτέλεσμα των εκλογών και οι εξελίξεις που αυτό φέρνει στον εθνικιστικό – πατριωτικό χώρο. Τέθηκαν επίσης οι βάσεις για την δημιουργία Νομαρχιακών Επιτροπών σε Αργολίδα και Κορινθία και μια σειρά από εκδηλώσεις για την διάδοση των ιδεών μας στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Αθήνα οι Γιώργος Βεργιάννης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Δημήτρης Γκρίλας, από την Νεμέα ο Νίκος Ματζώρος και από την Αργολίδα οι Αντρέας Ουλής, Ντίνος Κιούσης και Δημήτρης Μπουγιώτης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου, Χάρης Μιχαλακόπουλος.


Οι οργανωτικές επισκέψεις του Εθνικού Μετώπου θα συνεχιστούν στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κινήματος και της ενσωμάτωσης των πυρήνων της περιφέρειας.
Απώτερος στόχος η διοργάνωση το φθινόπωρο ενός πανελλήνιου Εθνικιστικού συνεδρίου που θα έχει αφενός ενωτικό χαρακτήρα για την δυνατή και ουσιαστική παρέμβαση των Ελλήνων Εθνικιστών στις πολιτικές εξελίξεις και την κοινωνία.

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link