Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Δράσεις του Εθνικού Μετώπου για την 25η Μαρτίου σε Καλάβρυτα, Λάρισα, Φιλιατρά και Αττική

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δράσεις του Εθνικού Μετώπου για την 25η Μαρτίου σε Καλάβρυτα, Λάρισα, Φιλιατρά και Αττική

Με καταθέσεις Στεφάνων, ανάρτηση πανό και ενημερωτικές πολιτικές δράσεις, το Εθνικό Μέτωπο, τίμησε την Εθνεγερσία του 1821. 

Την εποχή που το φιλελεύθερο αφήγημα διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Εθνική Επανάσταση του 1821, είναι καθήκον των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων , να αναδείξουν το ηρωικό και ανορθολογικό περιεχόμενο της . Αυτό που συνίσταται στον εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα της Επανάστασης του 1821, απέναντι σε έναν αλλόφυλο κατακτητή που φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με την υλιστική και άθεη τυραννία του Διαφωτισμού. 

Παράλληλα όμως, οι Εθνικιστές, οφείλουμε να αγωνιστούμε απέναντι στην νέα Τουρκοκρατία του ενδοτισμού και στον γενιτσαρισμό της αντικατάστασης πληθυσμού. 

Το Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας, την παραμονή της 25ης Μαρτίου, προχώρησε σε μία μαζική αφισοκόληση στη γραμμή του μετρό Ελληνικό-Ανθούπολη ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Ανήμερα της Εθνικής επετείου η Οργάνωση Λάρισας ανήρτησε πανό σε κεντρικές εισόδους της πόλης. Η Οργάνωση Μεσσηνίας προχώρησε σε διανομή ενημερωτικού υλικού στα ιστορικά Φιλιατρά. Η ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος του Ε.Σ του Εθνικού Μετώπου, Ιωάννα Καραδήμα, κατέθεσε Στεφάνι στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Τέλος, σε μία από τις κοιτίδες της Επανάστασης, στα Καλάβρυτα, η Οργάνωση Καλαβρύτων κατέθεσε Στεφάνι στο Ηρώο της πόλης. 

Το Εθνικό Μέτωπο, στην πρωτοπορία της εθνικής ανασυγκρότησης του πατριωτικού χώρου και της αντίστασης στην δικαιωματιστική παρακμή, τονίζει την ανάγκη για ένα νέο 1821 του Ελληνισμού. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link