Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Εθνικό Μέτωπο για την Ελλάδα και την Ευρώπη των πατρίδων.  

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικό Μέτωπο για την Ελλάδα και την Ευρώπη των πατρίδων.  

Η ανακήρυξη των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, βρίσκει το Εθνικό Μέτωπο ανάμεσα σε δεκάδες συστημικά, ευκαιριακά, προσωποπαγή και κατευθυνόμενα σχήματα. Είναι η ώρα το Εθνικό-Κοινωνικό κίνημα που με συνέπεια και επάρκεια εκπροσωπεί το Εθνικό Μέτωπο να μετρήσει τις δυνάμεις του. 

Θυμίσου, αναλογήσου, σκέψου και σύγκρινε γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα των τελευταίων ετών. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνονται η έννοια της Πατρίδας απέναντι στην αντικατάσταση πληθυσμού και τα σκοτεινά κυκλώματα των Βρυξελλών. Οι παραδόσεις, τα ιερά και τα όσια απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση. Η οικογένεια απέναντι στον δικαιωματισμό και την δημογραφική αιμορραγία. 

Αγωνιζόμαστε για την Ταυτότητα και συνέχεια του Έθνους, αντιστεκόμαστε στην καταστροφή της εθνικής οικονομίας, μαχόμαστε για την διατήρηση της ιδιωτικής περιουσίας απέναντι στα fund’s, για την προτεραιότητα της εργασίας του Έλληνα και για το σταμάτημα των εθνικών υποχωρήσεων και της υποδούλωσης σε ατλαντικά κέντρα εξουσίας. 

Εθνικό Μέτωπο με ξεκάθαρες θέσεις και αγώνα, όχι λύσεις αναχώματα. 

Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link