Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η επιστροφή του ” Πατρίς, θρησκεία, Οικογένεια “

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η επιστροφή του ” Πατρίς, θρησκεία, Οικογένεια “

Μοιάζει πραγματικά αστείος ο διαγωνισμός των πολιτικών σχηματισμών και προσώπων να ταυτιστούν με τις 3 έννοιες , που πιο πολύ από κάθε τι άλλο, λοιδωρήθηκαν σε αυτή την χώρα. Πατρίς, θρησκεία, Οικογένεια, 67 χρόνια μετά την πολιτική τους εγκόλπωση από την κυβέρνηση της 21ης Απριλίου, ξανά στο προσκήνιο. 

Από τους υποψήφιους της ΝΔ, στον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ, γίνεται ένας άτυπος διαγωνισμός για το ποιος μπορεί, έστω και έμμεσα, να ταυτιστεί μαζί τους. Μετά από δεκαετίες μεταπολίτευσης, δημοκρατίας, ευρωπαϊσμού,  δικαιωματισμού και διαφόρων ειδών ” αναπτύξεις ” , η ελληνική κοινωνία, παραμένει ακόμα προσηλωμένη σε αυτό το τρίπτυχο. Εξαιτίας και της προσπάθειας απαξίωσης τους, κοροϊδίας τους, διάλυσης τους και ιδεολογικής διαστροφής τους, η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι σήμερα πιο δυνατές από ποτέ. 

Όχι για την πολιτικάντικη και ευκαιριακή χρήση τους από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος και ποικίλους, δήθεν, πατριώτες αλλά γιατί αποτελούν τον συνδετικό κρίκο για την επιβίωση αυτού του λαού. Η πατρίδα ως ταυτότητα απέναντι στο παγκόσμιο χωριό και την βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού. Η θρησκεία ως παράδοση και Πίστη απέναντι στα αδιέξοδα του ορθολογισμού και του απόλυτου υλισμού και ατομικισμού. Η οικογένεια ως πυρήνας της κοινωνίας απέναντι στον δικαιωματισμό και την διαστροφή. 

Η συνολική απαξίωση του σύγχρονου κόσμου και των ιδεολογημάτων του, φυσικά, και δεν γίνεται κατανοητή από τους όψιμους σήμερα, εκφραστές των παραπάνω εννοιών. Γιατί πολύ απλά, ο κόσμος έχει ταυτίσει την απαξίωση τους με τις πολλές αποχρώσεις του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος και απορρίπτει το ίδιο αυτό σύστημα. Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, παντού, υπάρχει η επιστροφή στο Εθνικό. Όσοι μέχρι εχθές δαιμονοποίησαν αυτή την εθνική στροφή και σήμερα προσπαθούν να την ενστερνιστούν, θα απογοητευτούν. Γιατί το πρωτότυπο είναι πάντα πιο δυνατό από κάθε μορφής αντίγραφο του. 

Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής , υποψήφια Ευρωβουλευτής. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link