Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Εθνικό Μέτωπο: η επόμενη ημέρα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικό Μέτωπο: η επόμενη ημέρα

SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις των στελεχών του Εθνικού Μετώπου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχε τονιστεί ότι αυτό που ενδιαφέρει το κίνημα μας είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών. Σε αυτή τη θέση και την αρχή μας παραμένουμε σταθεροί και σήμερα που βρισκόμαστε σε αυτή, την επόμενη ημέρα.


Το Εθνικό Μέτωπο έδωσε έναν αγώνα, πολιτικό και ιδεολογικό, εκφράζοντας χωρίς μισόλογα την πολιτική θέση του Ελληνικού Εθνικισμού. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε για μια πλειάδα πολιτικών και πρακτικών συγκυριών.


Αυτή λοιπόν την επόμενη ημέρα, κάνοντας μια αποτίμηση του αποτελέσματος, οφείλουμε να εξετάσουμε πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα και φυσικά τακτικές.


Σε κάθε περίπτωση όμως, η παρουσία στη Βουλή κομμάτων με Εθνικό πρόσημο στον λόγο τους, μας ευχαριστεί. Γιατί δείχνει το γεγονός του ότι, σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, θέλει την επιστροφή του Εθνικού στην καθημερινότητα της.


Χωρίς καμία διάθεση κομματικού ανταγωνισμού, οφείλουμε να δούμε την αντιπροσωπεύση, αυτών των εθνικών ιδεών στο Κοινοβούλιο αλλά και στην κοινωνία. Όχι με διάθεση τιμητή αλλά με πρόθεση προώθησης και ενίσχυσης των πατριωτικών και εθνικών πρωτοβουλιών απ’ όπου και εφόσον φυσικά, υπάρξουν.

  • Ο ρόλος του Εθνικού Μετώπου είναι, το αμέσως επόμενο διάστημα, να ενσωματώσει τους πυρήνες αγωνιστών που μας πλαισίωσαν σε ένα σύγχρονο πολιτικό και μαχητικό κίνημα.
  • Ο ρόλος του Εθνικού Μετώπου είναι και παραμένει η έκφραση ενός αταλάντευτου Εθνικιστικού λόγου.
  • Ο ρόλος του Εθνικού Μετώπου είναι η εκπαίδευση, μέσω ιδεολογικών και πολιτικών πρωτοβουλιών μιας νέας γενιάς Εθνικιστών.
  • Ο ρόλος του Εθνικού Μετώπου είναι η ακτιβιστική πολιτική παρουσία στα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα της Πατρίδας μας .


Με καμία διάθεση εσωστρέφειας, με καμία διάθεση πολιτικάντικου μικροκομματισμού συνεχίζουμε τον αγώνα μας, δυναμώνουμε τις τάξεις μας, διευρύνουμε τη διάδοση των ιδεών μας στην πατρίδα και την κοινωνία.


Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link