Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η νέα Τουρκοκρατία είναι η λαθρομετανάστευση στην Κρήτη

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η νέα Τουρκοκρατία είναι η λαθρομετανάστευση στην Κρήτη

Το έργο τους είναι γνωστό. Πρώτα εμφανίζονται ως ναυαγοί που ζητούν περίθαλψη, μετά βαφτίζονται ” πρόσφυγες ” , για να καταλήξουν να είναι έποικοι στον τόπο μας. Η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης για τη δημιουργία 2 δομών υποδοχής ” προσφύγων ” στο νησί μας είναι το φυσικό επακόλουθο της αλληλουχίας γεγονότων που περιγράψαμε ανωτέρω. Μάλιστα, η δημιουργία αυτών των δομών παρουσιάζεται και σαν λύση, στην πράγματι, αφόρητη, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα Χανιά με την εγκατάσταση των δήθεν προσφύγων σε γυμναστήρια και άλλους δημόσιους χώρους. 

Όμως και αυτό το έργο με τις δομές είναι γνωστό, καθώς το έχει ζήσει ο Έβρος, τα νησιά του Αιγαίου , η Αττική και κάθε άλλη γωνιά της χώρας που δημιουργήθηκαν τέτοιες δομές. Δομές που ονομάζονται κλειστές για να γίνουν σουρωτήρι εγκληματικότητας και υποβάθμισης σε κάθε περιοχή που φτιάχνονται. Αυτή η εγκληματικότητα, αυτή η υποβάθμιση μάλλον θέλει η κυβέρνηση να γίνει η τουριστική προβολή του νησιού της Κρήτης και του νομού Χανίων ειδικότερα. 

Το Εθνικό Μέτωπο καταγγέλλει αυτή την κατάσταση, την εισβολή, την εγκατάσταση σε δομές, την μελλοντική νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών μέσω του πρόσφατου νόμου της ΝΔ . Γιατί εκτός από το έγκλημα, την οικονομική υποβάθμιση, αυτή η εισβολή είναι η νέα Τουρκοκρατία που θέλουν να επιβάλουν στην γη της Κρήτης, στη γη των ηρώων και των εθνικών επαναστάσεων.Γιαυτό και θα την πολεμήσουμε.  

Οργάνωση Χανίων του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link