Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Κάηκε, μόνη και αβοήθητη η ξεχασμένη Θράκη…

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Κάηκε, μόνη και αβοήθητη η ξεχασμένη Θράκη…


SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


Μεγάλες οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στη Θράκη και συνεχίζουν να προκαλούν στον Έβρο, ο οποίος γνώρισε και τις μεγαλύτερες , κυρίως στο νότιο τμήμα και στο δάσος της Δαδιάς. Μια Θράκη ξεχασμένη, αβοήθητη και χωρίς ανάπτυξη, παρόλο τα μεγάλα και παχιά λόγια, αυτής της περιβόητης επιτροπής Ανάπτυξης, που μόνο ανάπτυξη δεν έφερε. Οι βουλευτές άφαντοι αυτές τις μέρες, όπως και ο Πρωθυπουργός της ψώρας κ. Μητσοτάκης, ο οποίος απολάμβανε αμέριμνος τα μπάνια του και στη συνέχεια μετέβει στην Αθήνα όπου υποδέχτηκε το ναζιστή (sic) Ζελένσκι, γεμάτος χαμόγελο, ενώ η χώρα του καιγότανε.


Άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, κάηκαν τα κτήματά τους, τα ζώα τους, που με τόσο κόπο «έχτιζαν» μια ολόκληρη ζωή και βρίσκονται σε απόγνωση και ανησυχία για την επόμενη μέρα.


Είδαμε τους Αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων να επισκέπτονται τα καμένα εδάφη και να προχωράνε πάνω στις στάχτες, που ήταν τα όνειρα και οι ελπίδες των κατοίκων της Ακριτικής Ελλάδας και να λένε για άλλη μία φορά μεγάλα λόγια, χωρίς πλέον να εμπνέουν τους πολίτες και να πραγματοποιούν και να τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», για την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές. Ντροπή τους, που θα έπρεπε να ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά μέτωπα.


Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση, βλέπουν για άλλη μία φορά την «πολιτεία των Αθηνών» να τους έχει ξεχασμένους και παραμελημένους σε αυτή την τραγική στιγμή που χρειάζονταν για ακόμα μία φορά τη βοήθειά τους.


Ντροπή και μόνο ντροπή, αφήστε τα μεγάλα λόγια και πάρτε ΣΟΒΑΡΑ μέτρα για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των Ακριτών, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στους εθελοντές που έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες!


Στέφανος Κούκλαρης,


Στέλεχος Εθνικού Μετώπου Ροδόπης

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link