Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Έρχεται η ΔΕΘ, έρχεται και η φτώχεια !!!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Έρχεται η ΔΕΘ, έρχεται και η φτώχεια !!!


MANOS ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


Ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά το καλοκαίρι και όσοι κατάφεραν να πάνε διακοπές ήδη έχουν γυρίσει. Όπως όλοι είδαμε ένα καλοκαίρι με πολλές φωτιές και καταστροφές περιουσιών που λαμβάνουν μόνο υποσχέσεις ότι θα…ότι θα στηριχθούν…


Οπότε τώρα μας ενημερώνουν ότι στην ΔΕΘ ο κύριος πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα μιλήσει και θα μας κάνει την μεγάλη χάρη ώστε να βοηθήσει τον Λαό για τα οικονομικά μέτρα όπως το ηλεκτρικό ρεύμα,επέκταση του Market Pass,και αλλά πολλά. Όπως έχουμε ξανά πει έρχεται μεγάλος εργατικός μεσαίωνας και ήδη επιβεβαιωθήκαμε με τον νόμο της διπλής εργασίας που όπως λένε ισχύει και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι εδώ στην Πατρίδα μας όπως και να εργαστείς πάντα μα πάντα θα σε εκμεταλλεύονται ώστε να σου πιουν το αίμα. Πόσο μάλλον τώρα και με κυβερνητικό νόμο, όλοι οι εργαζόμενοι να μην έχουν αυταπάτες ούτε να περιμένουν της ανακοινώσεις της ΔΕΘ, αλλά να είναι σίγουροι ότι τα επόμενα έξι χρόνια με τόση ακρίβεια και τόση φτώχεια και εξαθλίωση πως ότι έχουμε πέραση μέχρι τώρα ,θα είναι κάτι ήπιο.


Εξάλλου τι να περιμένουμε από την ΔΕΘ την ίδια ώρα που μισό κιλό ψωμί κοστίζει 1.20€ και την ίδια στιγμή που το ρεύμα με μία απλή κατανάλωση πληρώνεις το τετραπλάσιο της τιμής που καταναλώνεις ουσιαστικά. Το σούπερ μάρκετ που κάθε 3μηνο έχουμε αυξήσεις τιμών, αυτό που λένε ότι θα αυξήσουν το επίδομα θέρμανσης αλλά την ιδια ωρα εχουν προκαθορίσει τις αυξησεις στην ενέργεια ωστε αυτό να γίνεται δώρον άδωρο.Όσο για τη μείωση του ΦΠΑ, είναι ένα άλλο ένα παραμύθι πολύ καλά πλασαρισμένο και στολισμένο ώστε να κοροϊδέψουν τον Λαό και το ίδιο το κράτος είναι ο ληστής του κόπου μας και του μόχθου μας.
Από όλες αυτές τις υποσχέσεις δεν πιστεύουμε τίποτα!


Το εθνικιστικό εργατικό -υπαλληλικό κίνημα πρέπει να λέει την πραγματικότητα όπως το κάνει εδώ και τόσα χρόνια με καθαρό και αληθινό λόγο. Στηρίξτε και συσπειρωθείτε τις τάξεις του Εθνικού Μετώπου, του εθνικιστικού πολιτικού φορέα που μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούν οι καιροί.
Οργάνωση Εργασίας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link