Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οι ακτιβιστικές δράσεις, δύναμη πυρός του εθνικισμού

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οι ακτιβιστικές δράσεις, δύναμη πυρός του εθνικισμού

Καμία πατρίδα δεν είναι χαμένη, υπάρχει όμως αυτή που χαρακτηρίζουμε αλησμόνητη! Αυτή πρέπει να είναι πάντοτε η σκέψη μας, για κάθε σπιθαμή ελληνικής γης που χάθηκε, από ολέθρια σφάλματα, ακόμα και δήθεν δημοκρατικών κυβερνήσεων στο παρελθόν αλλά και από την μόνιμη αρρώστια της ελληνικής φυλής που είναι ο αλληλοσπαραγμός.

Η Αγιά Σοφιά για όλους τους Έλληνες, απανταχού της γης, αλλά και για όλους τους Χριστιανούς, θα αποτελεί το ισχυρότερο μνημείο της Ορθοδοξίας. Το σύμβολο της Πίστης μας, αλλά και του συνεχούς αγώνα, που θα πρέπει να δίνουμε, μέχρι την απελευθέρωση από τα δεσμά που κρατούν την χώρα όμηρο, προτεκτοράτο δανειστών, οικονομικών συμφερόντων, αλλά και μια αποικία χρέους. Η Αγιά Σοφιά, αποτελεί ένα παγκόσμιο λίκνο πολιτισμού, μα πάνω απ’ όλα θ’ αποτελεί σύμβολο του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού.

Το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς, δεν μπορεί να λυθεί με τους τρόπους, που έχουν επιλέξει οι ελεγχόμενοι ψευτοδημοκράτες και διπλωμάτες του τόπου. Πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί ως ένα θέμα μείζονος εθνικής σημασίας, απόλυτα ταυτισμένης με τα θρησκευτικά «πιστεύω» των γνήσιων Ελλήνων.

Αυτό έχει σαν προαπαιτούμενο, ισχυρές και εθνικά ανεξάρτητες κυβερνήσεις και όχι ανδρείκελα ξένων συμφερόντων. Η βαρβαρότητα και οι γενοκτονίες είναι αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού…πολιτισμού και μόνον με αυτές τις μεθόδους, μπόρεσαν να επιβληθούν στην Κωνσταντινούπολη. Η Πόλη ως λίκνο πολιτισμού και Ορθόδοξης Πίστης, θα αποτελεί ένα σύμβολο ελπίδας και δύναμης, στον αγώνα για μια απελευθερωμένη Ελλάδα. Κι όταν συμβεί αυτό, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο, πως η Βασιλεύουσα, θα επιστρέψει εκεί που ανήκει…

Οι εθνικιστές σε πολλές δράσεις, θα έρχονται να τονίζουν πάντα, αυτή την ανοικτή πληγή για τον ελληνισμό. Κι όταν θα έρθει η ώρα, να είστε όλοι σίγουροι, πως θα μπορέσουν να την επουλώσουν. Όπως και κάθε πληγή, που ματώνει τον Έλληνα και την Ελληνίδα, από το τόξο των ψευτοδημοκρατών!

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΆ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link