Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων. Ανακοινώσεις και εκδηλώσεις την συνοδεύουν όλες στα πλαίσια ενός δικαιωματισμού που δεν τείνει αλλά έχει γίνει μια τυραννία εναντίον των Ελλήνων αλλά και όλων των λαών της Ευρώπης.
Μία επίσκεψη στα γκέτο των πόλεων αλλά και στις περιοχές της περιφέρειας που έχουν την ” τύχη ” να είναι πύλες εισόδου λαθρομεταναστών, μπορεί κάλλιστα να αποδείξει το ποιος υφίσταται τον ρατσισμό. Οι Έλληνες πολίτες που βλέπουν να γίνονται ξένοι στη χώρα τους, βιώνουν μία ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και χάνουν την όποια ποιότητα ζωής θέλουν για αυτούς και τις οικογένειες τους. Οι Έλληνες που έχουν την επιλογή είτε να ζουν σε γκέτο είτε να εγκαταλείπουν τη γη και την περιουσία τους.


Στον Έβρο, στα νησιά του Αιγαίου, στην Κρήτη οι ροές εισόδου έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ τους 3 πρώτους μήνες του 2024. Στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης η βία των επιδοτούμενων από την τσέπη μας, ” ευπαθών ομάδων ” , είναι καθημερινό φαινόμενο. Στις πληγωμένες από φυσικά φαινόμενα και την φορομπηχτική κυβερνητική πολιτική, αγροτικές περιοχές η πρόταση είναι πουλήστε και φύγετε. Την θέση των αγροτών θα πάρουν οι νομιμοποιημένοι ” εργάτες γης ” που θα δουλεύουν στα φωτοβολταϊκά ή στα νέα τσιφλίκια μονοκαλλιέργειας. Κερασάκι στον δικαιωματιστικό αυτόν εφιάλτη είναι η νέα αύξηση στις golden visa που οδηγεί σε μεγαλύτερο ξεπούλημα ιδιωτικής περιουσίας και μεγαλύτερο στεγαστικό πρόβλημα.
Δεν γιορτάζουμε λοιπόν καμία παγκόσμια ημέρα γιατί ο αντιρατσισμός, ο δικαιωματισμός, ο φιλελευθερισμός είναι τα εργαλεία για την βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού και την υφαρπαγή της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας μας.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link