Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οι ευρωεκλογές ως σφυγμομέτρηση

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οι ευρωεκλογές ως σφυγμομέτρηση

 Εν όψει ευρωεκλογών άπαντες στον πατριωτικό – εθνικιστικό χώρο προβληματίζονται για το τι θα ψηφίσουν ή τέλος πάντων για το τι θα τους εκπροσωπήσει σε επάρκεια. Οι εποχές όμως που διανύουμε χαρακτηρίζονται από έντονη πολιτική απροσδιοριστία και ιδεολογική αδράνεια και όποιος πει το ”όνομα του Ρόδου” καταλήγει στο περιθώριο.
Το στοίχημα όμως για τους εθνικιστές είναι το εξής, ή θα υπάρξει κάτι το ποιοτικό που θα διαμορφώσει την ποσότητα ή καλύτερα ας συντηρηθεί η ποιότητα χωρίς την ποσότητα. Με λίγα λόγια, η επιλογή ενός εθνικιστή στην κάλπη δεν πρέπει να είναι με τα κριτήρια της αισθητικής του χιλιοειπωμένου ”τα χώνει” ή επειδή η αρχηγός του κόμματος είναι εμφανίσημη και βρίζει τους χονδρούς και τις λεσβίες. Άλλωστε το δύσκολο στην πολιτική δεν είναι να ονομάσεις το πρόβλημα αλλά να το εντοπίσεις και τα δεξιά κομματίδια που είναι απολύτως ελεγχόμενα από την ΝΔ ποντάρουν στην εκτόνωση μιας δεξιάς αντίδρασης η οποία θα ξεφουσκώσει εντός μιας στείρας και ανακυκλωμένης πολιτικής απροσδιοριστίας.

  Η έλλειψη θέσεων και η απουσία του πολιτικού λόγου από την πολιτική σκηνή επιδιώκει την ουδετεροποίση της και στην πραγματικότητα την δημιουργία μιας ποικιλόχρωμης πανδεσίας εντός της οποίας θα κυριαρχεί το μπάχαλο της παρηκμασμένης Αστικής Δημοκρατίας που έχει μετατραπεί σε μαζική.
Σε όλη την Ευρώπη επικρατεί μια μεθοδευμένη επίθεση των τραπεζών, η οποία λειτουργεί αφαιρετικά ως προς την εθνική κυριαρχία των κρατών μελών της ΕΕ όπου δεν είναι ούτε ευρωπαϊκή στην ταυτότητα της ούτε πραγματική ένωση καθώς όλη η εξουσία έχει συγκεντρωθεί στις Βρυξέλες, καθώς αυτές λογοδοτούν στις ΗΠΑ και την Κίνα και οσονούπω στην Ρωσία όπου θα πάρει την σκυτάλη της παγκοσμιοποίησης από τις ΗΠΑ.
   Στην πατρίδα μας την Ευρώπη των Εθνών, της παράδοσης και της ταυτότητας την εκπροσωπεί το Εθνικό Μέτωπο το οποίο και καλεί όλους τους Έλληνες εθνικιστές και  πατριώτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή ούτως ώστε να ακουσθεί η φωνή της Εθνικής αντίδρασης όμως με πολιτική δομή και στην πραγματικότητα με ιδεολογική σαφήνεια εν είδει πολιτικής προτάσεως.

   Το Εθνικό Μέτωπο κυρίως θα θέσει ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και κοινωνικής αυτάρκειας, θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει τους πραγματικούς Ευρωπαίους και όχι ευρωλιγούρηδες και εν συνεχεία να οριοθετήσει την Ευρώπη ως μια Ήπειρο ταυτοτική που εντός αυτής μπορεί να υπάρχει κοινός πολιτισμός όμως οι εθνικές ταυτότητες των Ευρωπαίων είναι θέσφατες και αδιαπραγμάτευτες. Ο  Dominique Venner είχε μιλήσει για την Ευρώπη των εκατό σημαιών και είχε δίκιο. Διότι η Ευρώπη δεν είναι ΗΠΑ δεν έχει Αιόβα, Τενεσί και Κεντάκι έχει εντός της εθνικά κράτη που η παράδοση τους όπως και η ταυτοτική τους σαφήνεια είναι ξεκάθαρη και μέσα από αυτή έχουν θέση μέσα στην γηραιά Ηπειρο.

    Η ψήφος στο Εθνικό Μέτωπο είναι εθνική και κοινωνική διότι έθνος χωρίς κοινωνική αρτιμέλεια είναι κάτι το σχιζοειδές και κοινωνική ευημερία χωρίς εθνική κυριαρχία είναι αναρχία. Στο Εθνικό Μέτωπο δεν είμαστε ούτε μανιχαιστές ούτε και αιθεροβάμωνες αντιθέτως διαθέτουμε πρωτίστως μια ουσιοκρατική προσέγγιση και όχι πρωσοποκρατική γύρω από την πολιτική. Τα πρόσωπα είναι φθαρτή ύλη τα οποία μπορεί και να διαφθαρούν αλλά και να διαφθείρουν. Η ιδέα όμως είναι αιώνια και στην Αιώνια Ελλάδα ευελπιστούμε η οποία πρέπει να αντιλαμβάνεται την Ευρώπη ως την Μεγάλη Ελλάδα καθώς ο ελληνισμός είναι οργανικό και δομικό στοιχείο της Ευρώπης.
   Στις 9 Ιουνίου καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να ψηφίσουν ουσιοκρατικά και όχι προσωποκρατικά, καλούμε τους εθνικιστές να μην πλανηθούν από τις σειρήνες της ΝΔ και να αντιληφθούν πως αυτές οι ευρωεκλογές είναι σφυγμομέτρηση για τον εθνικιστικό χώρο. Εκτός του μακρόκοσμου της πολιτικής υπάρχει και ο μικρόκοσμος ο οποίος όμως διαμορφώνει τον πρώτο. Συνεπώς ένας εθνικιστής δεν μπορεί να ψηφίσει μια πρώην νεοδημοκράτισα η οποία και πανηγύριζε για την φυλάκιση των Εθνικιστών, όπως δεν μπορεί να ψηφίσει και ένα θρησκόληπτο κόμμα που ο πρόεδρος του αν δεν πάρει την έγκριση του πνευματικού του δεν ασκεί πολιτική. Τέλος η νεκρανάσταση του ΛΑΟΣ μόνο κακό μπορεί να κάνει στην κινηματική και πολιτική παρουσία του χώρου καθώς πολιτική δεν ασκεις με αισθητική trush show.  Οι ευρωεκλογές ως σφυγμομέτρηση λοιπόν και η ψήφος πάντα εθνικιστική.

Τάσος Σοφούλης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link