Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου: Η εθνική επιλογή.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου: Η εθνική επιλογή.

Κατατέθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου. Οι 34 υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου , άντρες και γυναίκες, θα δώσουν την μάχη των Ευρωεκλογών ώστε να υπάρχει μία εθνική επιλογή στην κοινωνία. Μία επιλογή που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους, δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα και κυρίως θέτει δυναμικά τις αξίες που εμφορείται η εθνική και κοινωνική πρόταση ως εναλλακτική στο πολιτικό σύστημα της παρακμής.
Εθνική Ταυτότητα απέναντι στον πολυπολιτισμό και τις ανοιχτές κοινωνίες.
Εθνική οικονομία απέναντι στην τυραννία των αγορών και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στις πολυεθνικές.
Εθνική κυριαρχία απέναντι στον ενδοτισμό στα εθνικά θέματα, στις υποκλίσεις, στον φεντεραλισμό των Βρυξελλών.
Με υποψηφίους από όλη την Ελλάδα, από την ακριτική Θράκη μέχρι την Κρήτη που θέλουν να γίνει το νέο hot spot λαθρομεταναστών, το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου δίνει την μάχη για Πατριδα, τη θρησκεία, Οικογένεια. Ενάντια στην φιλελεύθερη βαρβαρότητα και τον νεομαρξιστικό δικαιωματισμό, το Εθνικό Μέτωπο δημιουργεί, με θέσεις και προτάσεις, την πατριωτική δύναμη ανατροπής του ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου των ολιγαρχών και των σογιών της εκμετάλλευσης.
Για την Πατρίδα και την κοινωνία.
Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link