Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οι προνομιούχοι πολίτες Πακιστανικής καταγωγής και εμείς οι υπόλοιποι…

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οι προνομιούχοι πολίτες Πακιστανικής καταγωγής και εμείς οι υπόλοιποι…


SUPER USER ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Χιλιάδες Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος τη νύχτα της πρωτοχρονιάς προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα αλλά και αποκαλύπτοντας τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σε θεσμούς και ενημέρωση στην Ελλάδα του 2022. Η συμφωνία σιωπής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να αποφευχθούν τα παραγόμενα αποτελέσματα εκ του γεγονότος, αποτελεί περίτρανη απόδειξη τόσο της ελεγχόμενης ενημέρωσης όσο και της στρεβλής λειτουργίας της πολιτείας και των μηχανισμών της.
Στις χιλιάδες των συγκεντρωμένων σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκα – κατά τα προβλεπόμενα για όλους- και επιβλήθηκαν μόλις εξήντα πρόστιμα. Στη συνέχεια ο σύλλογος Πακιστανών ζήτησε να σβηστούν τα πρόστιμα, δηλαδή να ακολουθηθεί προνομιακή μεταχείριση. Προφανώς αφού ήδη είχε εφαρμοστεί μια τέτοια μεταχείριση καθώς δεν διαλύθηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας όπως έπρεπε , ούτε συνελήφθησαν, ούτε καν κρίθηκε ότι έπρεπε να το μάθουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι….
Η αποθράσυνση είναι φυσική συνέχεια της ακολουθούμενης συμπεριφοράς από μέρους της πολιτείας. Που ξεκινάει από την παράνομη είσοδο στη χώρα, την παράνομη παραμονή και τα εξ’ αυτής απορρέοντα προνόμια, όπως επιδόματα, δημόσια εκπαίδευση, υγεία, τήρηση θρησκευτικών δικαιωμάτων, δημόσιες συγκοινωνίες, και πολλά άλλα. Τι θα τους σταματούσε στην διάθεσή τους να διασκεδάσουν στο δημόσιο χώρο η Ελληνική Αστυνομία. Αυτή είναι έτοιμη να συλλάβει και να επιβάλλει πρόστιμα και διώξεις σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που παρανομεί αλλά είναι έτοιμη – σύμφωνα με τις πολιτικές εντολές- να δείξει κατανόηση στους Ασιάτες που ήθελαν να διασκεδάσουν χωρίς μάσκα και υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τα χιλιάδες πρόστιμα που υπέστησαν, πολλές φορές με αυστηρότητα, τόσοι και τόσοι Έλληνες για μια ακόμα φορά δείχνουν τι σημαίνει να απολαμβάνεις τα ειδικά προνόμια του “Έλληνα πολίτη”,. Έπειτα, απορούν, για την πλήρη αποστασιοποίηση των πολιτών από ένα εχθρικό, ξενοκίνητο και ξενομανές κράτος.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έντεχνα χειρίζεται το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, ήταν αυτά που αποκάλυψαν την μεγάλη και μαζική προσέλευση των Πακιστανών, που στην ευφορία τους ανέβαζαν φωτογραφίες στα υψηλής τεχνολογίας κινητά τους, διαψεύδοντας την επικρατούσα θεωρία περί της οδυνηρής θέσης τους. Τίποτα, από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει στο Πακιστάν. Αυτό και μόνο εξηγεί γιατί όλες αυτές οι ορδές θα συνεχίσουν να καταλαμβάνουν τις πλατείες της δοκιμαζόμενης Αθήνας.

Εμμανουήλ . Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link