Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ο αντικουμουνισμός είναι ο αντισυστημισμός της εποχής μας

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο αντικουμουνισμός είναι ο αντισυστημισμός της εποχής μας


MANOS ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Την εποχή που η ατζέντα της αριστεράς, νέας και παραδοσιακής, έχει γίνει η κυρίαρχη ιδεολογία στην πολιτική και στη μάχη ιδεών, ο αγώνας ενάντια σε αυτές τις ιδέες είναι μονόδρομος.


Με τα market pass, τα καλάθια και τις άλλες κρατικές ελεημοσύνες να θυμίζουν τα κουπόνια των ” σοσιαλιστικών παραδείσων ” . Με το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που δημιουργεί μια κοινωνία λίγων προνομιούχων. Με την λογική του παγκόσμιου χωριού που αντικατέστησε το “οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα”.


Με τη ΝΔ και το Σύριζα σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα προβάλει περισσότερο την gay ατζέντα. Με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που δημιουργεί την αντικατάσταση πληθυσμού. Με τη “στρατηγική ψήφο στην αριστερά ” κάποιων επισκεπτών του πατριωτικού χώρου.


Για όλα τα παραπάνω, η Μνήμη των εγκλημάτων της αριστεράς του χθες είναι παραπάνω από επιβεβλημένη για την αντιμετώπιση της αριστεράς του σήμερα. Το Εθνικό Μέτωπο συμμετέχει στην εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα της Πηγάδας του Μελιγαλά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου δηλώνοντας ότι η λήθη είναι ένα ακόμα αριστερό παραμύθι.


Εθνικό Μέτωπο Μεσσηνίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link