Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Παρέμβαση της Ιωάννας Καραδήμα υπέρ των πωλητών λαϊκών αγορών στην Περιφέρεια Αττικής

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Παρέμβαση της Ιωάννας Καραδήμα υπέρ των πωλητών λαϊκών αγορών στην Περιφέρεια Αττικής

Την Δευτέρα 29 Απριλίου, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η παράταξη της πλειοψηφίας έφερε ένα θέμα που αφορούσε την αύξηση των τελών που πληρώνουν οι πωλητές των λαϊκών. Από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις, μόνο η ανεξάρτητη σύμβουλος, Ιωάννα Καραδήμα, αντέδρασε αναφέροντας τα προβλήματα των λαϊκών αγορών και την αύξηση του κόστους που μεταφέρετε στον καταναλωτή. 

Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Σύμβουλος, ανέφερε τα εξής:   

” Τον Μάιο, σε λίγες ημέρες, συμπληρώνονται ακριβώς, 95 χρόνια από την δημιουργία των λαϊκών αγορών. Οι λαϊκές έγιναν για να έχει φθηνά προϊόντα ο πολίτης, κατευθείαν, από τον παραγωγό. Σήμερα με την ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους επαγγελματίες, τους μεσάζοντες που όπως είπε ο Υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης, δεν μπορούν να ελεγχθούν, οι πωλητές των λαϊκών αγορών πλήττονται. Όπως και όλες οι μικρές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να πληρώνει ακριβά. 

Ακόμα και αυτό το ένα ευρώ, όπως μου είπαν πωλητές με τους οποίους μίλησα, είναι δυσβάσταχτο για αυτούς. Οι νέοι φόροι, τα pos, οι ακριβές πρώτες ύλες, όλα, μετακινούν το κόστος στον πολίτη. Γιαυτό ψηφίζω κατά της αύξησης της εισφοράς στους πωλητές των λαϊκών αγορών. ” 

Το Εθνικό Μέτωπο στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες που πλήττονται από την φορομπηχτική πολιτική της ΝΔ και της ασυδοσίας των καρτέλ που επιτρέπει ο φιλελευθερισμός. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link