Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Εθνικού Μετώπου την 21η Απριλίου στην Αθήνα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Εθνικού Μετώπου την 21η Απριλίου στην Αθήνα

Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στα γραφεία της Κεντρικής  Διοίκησης , με πλήθος κόσμου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του κινήματος και το ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές. Μετά τις εισηγήσεις του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, του Δημήτρη Μπουγιώτη σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο πολιτικό τοπίο και το ρόλο του κινήματος, χαιρετισμό απηύθηναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Η Μαρία Τσιτσέ – Μπίλλη πρώην περιφερειακός σύμβουλος που τόνισε την ανάγκη για Εθνικό Μέτωπο αντεπίθεσης του Ελληνισμού, ο Γιάννης Κουριανίδης  που έδωσε το μήνυμα για την ανασυγκρότηση του εθνικού χώρου και αναφέρθηκε  στην ανάγκη να εμπιστευθούν οι Έλληνες τα κατάλληλα πρόσωπα και σχήματα, ο Φώτης Μπαμπάνης που ανέφερε τόσο τις Ελληνικές όσο και τις ευρωπαϊκές συνθήκες καθώς και την ανάγκη να προστατευθούν οι περιουσίες των Ελλήνων και να ανακοπεί η αντικατάσταση πληθυσμού, ο Τρύφων Μπουγάς πρώην δημοτικούς σύμβουλος Καλλιθέας και Π. Φαλήρου που τόνισε την μεγάλη σημασία των εκλογών και την κρισιμότητα να στηριχθεί το Εθνικό Μέτωπο, η Τάσος Συμιγδαλάς που στάθηκε στην κατάσταση που παρουσιάζει η εγχώρια πολιτική πραγματικότητα και στην ανάγκη να προβληθούν άμεσες και ρεαλιστικές θέσεις, η Σοφία Τζουμερκιώτη που εξήγησε και αυτή την παρούσα κρίσιμη κατάσταση στην Ευρώπη και την ανάγκη για σοβαρή προσέγγιση των ζητημάτων κάτι που μπορεί πλέον να γίνει χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό που έχει συσπειρωθεί. ο Ανδρέας Ουλής που αναφέρθηκε στο δίλλημα ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και το έθνος κράτος και στην καθαρότητα του Εθνικού Μετώπου, ο Θανάσης Χασάπης που τοποθετήθηκε σχετικά με τον τόσο σημαντικό ρόλο που θα παίξουμε καθώς μόνο εμείς αντιπροσωπεύουμε την ορθή εθνική- κοινωνική πρόταση.

Επίσης απηύθυναν ο Γιώργος Βεργιάννης που αναφέρθηκε στην συνέχεια των αγώνων και την συνέπεια του Εθνικού Μετώπου, ο αδελφός του υποψήφιου Θρασύβουλου Τσουχλαράκη που τόνισε το επιχειρούμενο πνευματικό κενό από την παγκοσμιοποίηση και την ανάγκη εγρήγορσης, παρόντες και οι υποψήφιοι Σταύρος Παππάς, Ελένη Φουντοσταθοπούλου, Άννα Καρακόλη, Φωτεινή Μίκουρα, Δημήτρης Γκρίλλας καθώς και στελέχη του κινήματος. 

Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου  Μάνος Κώνστας, αναφέρθηκε στην εκλογική προσπάθεια τονίζοντας ότι το Εθνικό Μέτωπο δεν σταμάτησε να αγωνίζεται ούτε μια μέρα, ανέπτυξε τις κεντρικές θέσεις  του κινήματος για την εγχώρια και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα,  εξηγώντας ό,τι τα δυο πεδία εμφανίζουν πλέον πολλές ομοιότητες καθώς η λειτουργία της παγκοσμιοποίησης  που επιδιώκει την καταστροφή των εθνικών κρατών, των ταυτοτήτων και των πολιτισμών  έχει αφυπνίσει όλα  τα ευρωπαϊκά έθνη και έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα ανατροπής και αποκατάστασης του ρόλου των εθνών. Επεσήμανε, επίσης την αξία που έχει ο επαρκής και πλήρης πολιτικός λόγος του Εθνικού μετώπου, η σταθερότητα και η δικαίωση των εκτιμήσεων του. Τέλος, παρουσίασε κάθε υποψήφιο που συμμετέχει αναδεικνύοντας την ποιότητα και την αγωνιστική ένταση του συνδυασμού που είναι υποδειγματικό έναντι των άλλων του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον θάνατο του Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου που απεικονίζει το σύγχρονο Ελληνικό δράμα. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link