Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Το έθνος ως καταλύτης των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το έθνος ως καταλύτης των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Του Εμμανουήλ Ν. Κώνστα
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Η Ευρώπη έχει πληγεί βαθύτατα από την παγκοσμιοποίηση. Δοκιμάζεται η συγκρότηση των εθνικών κοινωνιών που την απαρτίζουν, αμφισβητείται το σύστημα αξιών που για αιώνες καθόρισε τον πολιτισμό που όλοι γνωρίζουμε, συνθλίβεται σταδιακά η ταυτότητά της ακριβώς με σκοπό να επιβληθεί ένας ανέστιος κόσμος, ένας κόσμος χωρίς παρελθόν και μέλλον, κατάλληλος μόνο για την κατανάλωση και την ελεγχόμενη εργασία.

Οι πνευματικοί πολιτισμοί είναι εθνικοί πολιτισμοί. Όλα τα μεγάλα επιτεύγματα της Ελληνογεννημένης δύσης πραγματοποιήθηκαν από εθνικούς πολιτισμούς. Αυτή η διαπίστωση που έχει θέση ουσίας σήμερα καταστρατηγείται προκειμένου να επικρατήσουν οι ισοπεδωτικές απόψεις όσων μιλούν για μια νέα πραγματικότητα. Η συμμετοχή της Ευρώπης στο παγκόσμιο ΑΕΠ (ακαθάριστο εγχώριο προϊόν) συνεχώς συρρικνώνεται. Ταυτόχρονα, οι εθνικές οικονομίες μεταβάλλονται σταδιακά σε μειονεκτικές από παραγωγικής πλευράς. Οι πολυεθνικές που αποφασίζουν για την τύχη της σύγχρονης Ευρώπης αλλά σε μεγάλο βαθμό και για την τύχη των εθνικών κρατών, έχουν αποφασίσει σύμφωνα με την κερδοφορία τους που διασφαλίζεται από τις διαβόητες GAT ( συμφωνίες ελευθέρου εμπορίου), ότι ο ρόλος της Ευρώπης θα είναι σταδιακά ολοένα και περισσότερο μικρός τα δε ευρωπαϊκά κράτη θα μεταβληθούν σε τοπία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Η παράνομη μετανάστευση σαρώνει τις εθνικές κοινωνίες και σε συνδυασμό από την υπογεννητικότητα δρομολογεί την αντικατάσταση πληθυσμού που βιώνουν ήδη επώδυνα πολλές χώρες ανάμεσα σε αυτές με εφιαλτικό τρόπο πρώτα η Ελλάδα. Η διασπορά αυτών των κοινοτήτων στον ιστό των εθνικών κοινωνιών διαλύει ον ιστό και δημιουργεί άπειρες ειδικές καταστάσεις που καθε μέρα όλο και περισσότερο φέρνουν ταραχές και διαλυτικά φαινόμενα , όπως στη Γαλλία, στην Σουηδία και αλλού.

Η εγκαθιδρυμένη γραφειοκρατία των Βρυξελλών που ασφαλώς δεν εκλέγεται από κανέναν αλλά με ευκολία χαρακτηρίζει ως πιθανούς εχθρούς των πολιτευμάτων όσους την αμφισβητούν, ασκεί την εξουσία της με σκοπό την πλήρη επιβολή νόμων όπως ο πρόσφατος του γάμου των ομόφυλών που ευθέως αντιστρατεύεται την ανθρώπινη φύση ενώ απαγορεύει κάθε προσπάθεια κοινωνικής αναδιανομής και δέχεται μόνον επιδοματικές λύσεις προκειμένου να ορίσει το σύγχρονο “προλεταριάτο”.

Η ιστορική αναμέτρηση έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Το έθνος, η φυσική κοινότητα των ανθρώπων απέναντι στους απρόσωπους θηριώδεις μηχανισμούς του πλούτου, των σκοτεινών ψευδοελίτ, των δικαιωματιστών αριστεράς και φιλελευθέρων. Το έθνος είναι ο καταλύτης των ευρωπαϊκών εξελίξεων γιατί αυτό θα φέρει την μεγάλη ιστορική ανατροπή. Η φυσική κοινότητα όπως έχει οριστεί από την Ελληνική αρχαιότητα αυτή που περιλαμβάνει το ομόαιμον, το ομόγλωσσον, το ομότροπόν, το ομόθρησκον δεν θα ανεχτεί την αντικοινωνική κατασκευή του πλανητικού ιδεώδους. Η αντίδραση των εθνών έχει λάβει ήδη την μορφή ενός ενισχυμένου ρεύματος που θα δείξει στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο την τεράστια δυναμική της.

Η Ελλάδα έχει στην προφυλακή αυτού του αγώνα το Εθνικό Μέτωπο. Σοβαρό, συνεπές, συγκροτημένο και ικανό να ανταποκριθεί στην ιστορική του αποστολή.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link