Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Πατρίδα και όχι “δημοκρατικό τόξο”.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πατρίδα και όχι “δημοκρατικό τόξο”.

Στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα που επικρατεί σήμερα, εκεί που η δικτατορία των μέσων και της προπαγάνδας οργιάζει, μαζί με την νεοταξική αριστερά επιτελούν το αντεθνικό τους σχέδιο ενάντια στις πατριαρχικές δομές και ήθη της κοινωνίας μας οδηγώντας στον εκφυλισμό της αλλά και στην ισοπέδωση των πάντων.

Απέναντι σε αυτό ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι να ακολουθήσουμε τον δρόμο τού Εθνικισμού εκείνου πού θα γίνει βίωμα αλλά και τρόπου πολιτικής δράσης ώστε η οργάνωση και η δομή του να γίνει η αρχή της βάσης του αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών από τα σχολεία και πανεπιστήμια μέχρι τα εργατικά συνδικάτα .

Με ενεργή πρωτοβουλία δράσης σε Δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα ώστε να πετύχουμε τον επανέλεγχο της γειτονιάς μας με φωνή Ελληνική ενάντια στην πολιτική ρητορική του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου.

Το Εθνικό Μέτωπο, το εθνικιστικό κίνημα, έχει να δώσει απαντήσεις στην κοινωνία ώστε να βγεί από τον λήθαργο αυτού του πολιτικού συστήματος και να αγωνιστεί για τό Έθνος απέναντι σε όσους θέλουν να βεβηλώσουν..

Ψηλά οι Σημαίες..

Ζαχαράκης Νίκος

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link