Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου σήμερα.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου σήμερα.

Η ανεπανάληπτη ιστορική περίοδος της εθνεγερσίας που με σεβασμό γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου αποτελεί μια τρανή απόδειξη της βαθύτατης Ελληνικής ψυχής που διατηρήθηκε ανέπαφη στο πέρασμα του χρόνου και έδωσε τους καρπούς της μεγάλης εξέγερσης. Οι σπουδαίοι αγώνες, η υπομονή και επιμονή, η αποφασιστικότητα, ο θρίαμβος της θέλησης απέναντι σε κάθε ορθολογιστική εκτίμηση και η τελική νίκη που ανάγκασε τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της εποχής να δεχτούν την εθνική επιταγή για ελευθερία, είναι ο οδηγός για το Ελληνικό αύριο.

Απέναντι στις εξαρτημένες και ξενοκίνητες κάστες των εγχώριων υποτακτικών, απέναντι στα συμφέροντα των εχθρών και “συμμάχων” η εθνική βούληση και το μέλλον του Ελληνισμού μπορεί αν επιβληθεί αφού οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν τις προϋποθέσεις για μια ελεύθερη ζωή, για δημιουργία και πολιτισμό σύμφωνα με τον ξεχωριστό προορισμό τους. Η 25η Μαρτίου μια επέτειος που ιστορικά ξεπερνά τα όρια της δικής μας ιστορίας, σηματοδοτεί την έναρξη της νεότερης πορείας του Ελληνικού κράτους.

Στις ακραίες συνθήκες υποταγής, στην νοοτροπία των παραχωρήσεων και των υποχωρήσεων ( Μακεδονία, Αιγαίο, Κύπρος, Θράκη) , στην επιχειρούμενη αντικατάσταση πληθυσμού, στον βιολογικό αφανισμό που αντιπροσωπεύει το δημογραφικό, στην κατάλυση των αξιών της παράδοσης, της οικογένειας , της θρησκείας, η 25η Μαρτίου μας βροντοφωνάζει : Σταματήστε το έγκλημα !

Στους χιλιάδες δοξασμένους αγωνιστές από όλα τα σημεία της Ελληνικής γης, τους Σουλιώτες, τους Μωραϊτες, τους Μακεδόνες, τους Θεσσαλούς, τους Νησιώτες, τους Ρουμελιώτες οφείλουμε να δηλώσουμε το δικό μας παρόν στην ιστορική συνέχεια και να τους αποδείξουμε ότι συνεχίζουμε τον δρόμο μέχρι την Εθνική Ολοκλήρωση.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link