Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Όχι στην ακρίβεια σε ρεύμα – τρόφιμα – καύσιμα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Όχι στην ακρίβεια σε ρεύμα – τρόφιμα – καύσιμα

Ο συνεχής εμπαιγμός των κυβερνητικών, σε όλα τα θέματα, που συνοδεύεται και από μια πρωτοφανή έπαρση, πως τα πάντα στην οικονομία, δουλεύουν σαν ρολόι, αποτελεί μια από τις πλέον εξοργιστικές συμπεριφορές, της χειρότερης κυβέρνησης, στην Μεταπολίτευση. Μόλις χθες άλλωστε, έκανε το γύρο του διαδικτύου, ακόμα και από τα κυβερνητικά πόρταλ πως η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση σε αγοραστική δύναμη. Με άλλα λόγια το ΑΕΠ εκπεφρασμένο σε μονάδες αγοραστικής δύναμης, βρίσκεται στο 67% με μόνη χώρα που βρίσκεται χαμηλότερα από εμάς, να είναι η Βουλγαρία με 64%.

Τα μυθεύματα των νεοφιλελέδων περί ανάπτυξης και επενδύσεων λοιπόν, διαψεύστηκαν πανηγυρικά από την Eurostat. Tην πραγματικότητα την βιώνει ο Έλληνας καθημερινά, αφού βλέπει την αγοραστική του δυναμική να περιορίζεται από τη μία μέρα που πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ στην άλλη. Ακόμα και με λίγα 24ώρα διαφορά, μπορεί ν’ αγοράσεις ένα προϊόν με μια τιμή και την επόμενη ημέρα, να βρεις το ίδιο, με την ίδια ετικέτα, σε πολλαπλάσια τιμή.

Η ελληνική κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνον για το πώς θα έχουν περισσότερα κέρδη, οι εταιρείες που επιθυμεί εκείνη, αφού φτάσαμε και στην περίπτωση της ελληνικής φίρμας κατεψυγμένων λαχανικών, να δέχεται πρόστιμο, επειδή πουλούσε φθηνότερα από την ξακουστή και πολυδιαφημισμένη. Τα πρόστιμα που επιβάλλονται, μπροστά στα κέρδη που έχουν αυτές οι εταιρείες, αποτελούν χάδια, μπροστά στα κέρδη των φιλικά προσκείμενων στην κυβέρνηση εταιριών.

Η ακρίβεια έχει γονατίσει τον Έλληνα και η κυβέρνηση, που ψεύδεται μονίμως, συνθέτει την εικόνα ενός success story που μπορεί ν’ ανταποκρίνεται αποκλειστικά στο δικό της πελατειακό κοινό. Πέρα από τα τρόφιμα, η ενέργεια έχει πάει στα ύψη, πράγμα για το οποίο σαν Εθνικό Μέτωπο, έχουμε κάνει άπειρες παρεμβάσεις. Η ύφεση που παρουσιάζει σαν επιτυχία η κυβέρνηση στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και ειδικά σε αυτούς του ρεύματος, αποτελεί απλά μια λίγο μικρότερη κερδοφορία, από αυτή που είχαν οι πάροχοι, οι οποίοι με πρόσχημα τον πόλεμο της Ουκρανίας, έχουν εκτοξεύσει τις τιμές σε δυσθεώρητα ύψη. Ο Έλληνας πληρώνει ακριβά, τα κοινωνικά αγαθά που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή του, ωστόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει.

Επιμένουμε σαν εθνικιστές, στην στροφή στην Εθνική Παραγωγή. Σε αυτές τις ευρωεκλογές, καλούμε τον εθνικιστή ψηφοφόρο, να αναλογιστεί:

Η κρίση είναι τεχνητή των πολυεθνικών, δεν θα την πληρώσουν οι τσέπες των Εθνών.

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link