Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οι ολιγάρχες χτυπούν το τύμπανο και η κυβέρνηση χορεύει

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οι ολιγάρχες χτυπούν το τύμπανο και η κυβέρνηση χορεύει

Η έξωση των 2 στελεχών της κυβερνητικής παράταξης λόγω  συνάντησης με γνωστό ολιγάρχη, είναι ένα ακόμα πλάνο στην ταινία ” ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία ‘. Ένα πλάνο που έρχεται να δέσει σε αυτό της σκιαμαχίας στη Βουλή με την πρόταση μομφής, η οποία προήλθε και αυτή από πρωτοσέλιδο εφημερίδας του ίδιου ολιγάρχη.  

Κατά τα άλλα, ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει και η εκτελεστική εξουσία κυβερνά, η δικαστική εξουσία λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτήν και οι θεσμοί γενικά, λειτουργούν υπέροχα. Ούτε μονταζιέρες υπάρχουν, ούτε παρεμβάσεις από εξωθεσμικούς παράγοντες. Εκτός φυσικά αν κάποιο πρωτοσέλιδο δεν συμφωνεί με το κυβερνητικό αφήγημα, οπότε, τότε, θυμάται η εξουσία τους εξωθεσμικούς παράγοντες.  

Άν σας κούρασαν, σας μπέρδεψαν τα παραπάνω, τότε μην δείτε το θέατρο στο κοινοβούλιο, με το ” δημοκρατικό τόξο ” που προσπαθεί να κερδίσει πόντους στην αναμεταξύ του ανακύκλωση . Μπορείτε επίσης να μην παρακολουθήσετε το ” πατριωτικό κοινοβουλευτικό τόξο ” , το οποίο σέρνεται πίσω από τις πρωτοβουλίες του άλλου τόξου, χωρίς ουσιαστική διαφοροποίηση.  

Αν όμως, γενικά, τα παραπάνω σας αηδίασαν, τότε υπάρχει και η εθνική αντιπολίτευση που προτείνει το Εθνικό Μέτωπο. Αυτή που δεν συμβιβάζεται ιδεολογικά και πολιτικά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους : το σύστημα της παρακμής δεν διορθώνεται, αλλάζει , ριζικά και ουσιαστικά! 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link