Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Στην Ελλάδα του σήμερα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Στην Ελλάδα του σήμερα

Στην Ελλάδα του σήμερα οι Εθνικές ιδέες βρίσκονται στο περιθώριο, μαζί με αυτές και οι Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο καθώς αποτελούν το μοναδικό κίνδυνο που μπορεί να γκρεμίσει τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων που κάποιοι προωθούν.

Στο σημερινό πολιτειακό σύστημα απαντήσεις για την Εθνική και κοινωνική αλλοίωση που διέρχεται η χώρα μας δεν μπορούν να δοθούν, καθώς η ΝΔ συνεχίζει σταθερά την αντιλαϊκή πολιτική της και τα λοιπά δεξιά κόμματα πέραν τού ξύλινου λόγου τούς και των κοσμικών κομματικών συγκεντρώσεων δεν δείχνουν να μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια στον Έλληνα πολίτη .

Σε αυτό το πολιτικό σύμπλεγμα, οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου, μέσα από δράσεις κοινωνικές όπως συλλογή και διανομή τροφίμων σε Έλληνες άπορους, συμπαράσταση στους παραγωγούς εργάτες μαθητές και φοιτητές αλλά και δράσεις όπως διανομή φυλλαδίων, δείχνουν την διαφορετική πολιτική τους πρόταση.
Έτσι λοιπόν το Εθνικό Μέτωπο, δίνει σάρκα και οστά σε ένα ζωντανό Εθνικιστικό κίνημα με λόγο πολιτικό και κοινωνικό, τόσο εντός των συνόρων όσο και συλλογικά στην Ευρώπη, το οποίο είναι έτοιμο να δώσει τον αγώνα ενάντια στον πολυπολιτισμό και στο κεφάλαιο για μια Ευρώπη των Εθνών με πολιτισμό και ιστορία. Στο Εθνικό Μέτωπο κάνουμε την αρχή.
Ψηλά οι Σημαίες.

Ζαχαράκης Νίκος

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link